Subscribe:

duminică, 11 martie 2018

Doar el

Cea mai lungă relație cu un băiat a fost cu cel mai bun prieten al meu, Florin. Am fost amândoi bucuroși cu nasul, mormăindu-ne unii despre alții și în special ne-am masturba unul pe celălalt. Era ceva mai lung și mai gros. Am început cu părinții bunicii mele și l-am întâlnit. Am propus să merg la casa mea (stăteam la bloc) și am fost de acord. I-am spus părinților mei că mă întorc acasă cu el și că vor veni a doua zi. Vino la mine, m-am dezbrăcat în pantaloni de căldură și el a făcut același lucru. Am băut ceva și am fumat câteva ore, apoi, amețit de alcool, am început să admir neplacuții în chilotei. Avea deja o pantaloni. Avea un cap roșu mare și mă tragea deja. Am rugat-o să o facă și a spus că este a mea. Mi-am dat pantalonii și m-am dezbrăcat, apoi am coborât pe covor și am rămas în picioare. Când ma văzut, mi-a dat ce făcea el? - Vreau so suge, să mă rănească?

- Dar nu am făcut asta!
- Să o facem, să mă lași?
- Da, bine, orice vrei tu. M-am înșelat și am început să o sărut și să-l ling până aproape de cap, apoi am luat totul în gură. A fost foarte lung și aproape pentru mine, a fost dracu 'cu ea, dar și foarte gros. Când am început să o suge, am simțit cum a început să tremure.
E bine, nu ezită să fiu așa. Bine, suge-mă că nu pot. Îl ascult și o sugem peste tot, apoi am înghițit totul. și l-am lins. Mi-a plăcut pula lui atât de mare și mai ales gustul lui. Am supt aproximativ 15 minute, când l-am auzit:
-Ah, mă lovesc. M-am oprit și am spus,
Să mergem în gura mea.
- Mă vrei, nu mai fac asta?
-Dacă mă vrei, vreau.
- Vreau să văd cum este. S-o facem.
- Mi-au dat numele și da-mio. M-am pus pe spate și sa ridicat pe mine. M-am bagat în gură și am început să o sugem și mai tare. La un moment dat m-am simțit că a fost încorporată și mi-am simțit imediat sperma în gura mea. Au venit valuri, valuri, n-am avut timp să înghită, dar am iubit-o enorm. După ce a terminat, am fost îngrijorat, am curățat pula foarte bine. Am linso peste tot și nu am lăsat un pic de spermă.
- Lasă-mă să te ajut acum, spuse el.
M-am așezat pe canapea în fundul meu și îngenunchea în fața mea. Pula mea a fost deja obtinerea, mână mâna și dabbled chiar în gură. Când a început să suge, trebuia să creadă ce era. la coaja și o suge cu mare plăcere.
- Îți place să sugeți, am spus eu.
- Foarte lung, ca tine.
După 10 minute, am simțit că se apropie de final și la întrebat:
-Vrei în gură?
-Binenteles.
Nici nu terminase să vorbească că am explodat în gură. A semănat sperma din pula mea și a înghițit totul. În cele din urmă mi-a curățat bine, a sărutat-o ​​și a spus:
- A fost problema pe care am iubit-o enorm.
- Și tu, i-am spus, să luăm un duș. "
După duș, am băut și ne-am futut unul pe altul de câteva ori. Într-un moment de pauză amândoi am fumat când ma întrebat:
- Ai încercat vreodată în fund?
- Dar tu?
- Nu eu, vrei să încerci?
-Dacă vrei, vreau.
Ceea ce am urmat vă voi spune în următoarea poveste, dacă v-ați plăcut. Și jur că sa întâmplat în realitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu