Subscribe:

joi, 2 noiembrie 2017

VECINUL

Soneria a sunat insistent in continuare.

- “Da! Da! Imediat!” a raspuns Damian, tragadu-si precipitat pantalonii direct peste fundul gol.

La fel cum am facut si eu. Dupa aceea s-a indreptat catre usa, a privit pe vizor, apoi a aruncat o privire inspre mine, vazandu-ma cum incercam sa ingramadesc repede sub o perna chilotii si tricourile noastre. Dupa care, mai linistit a deschis usa. Imediat a dat buzna ca un disperat un tip blond spalacit, cu parul usor incretit si cu fata rosie de emotie sau de efort.

- “Salut, nebunule! Mai usor, ca nu dau turcii!”
- “Kiss you, my darling hubby! Mancati-as pula ta lunga si groasa, ce dor mi-a fost de tine!”

Dupa aia, tipul l-a cuprins in brate si a inceput sa-l sarute si sa-l mozoleasca cu sete pe Damian, care statea impasibil si nemiscat, teapan ca un stalp de telegraf. Damian s-a desprins cu greu din imbratisarea aceea furtunoasa si salbatica si a inaintat inspre centrul camerei, vrand sa faca prezentarile. Dar tipul i-a luat-o inainte si s-a postat in fata mea, maimutarindu-se ca o curva: 

- “Vai! Da’ ce-avem noi aici?! Te pup, papusa dulce! Eu sunt Leo, dar iuby ma alinta Pussy, I mean “pizdulice”, in english. Da, draga! Nu mai beli ochii aia frumosi la mine! Draga, asa ca intre noi fetele, sa stii ca sunt pizda lui personala de cativa ani, in care iuby si-a bagat pula de cate ori a vrut. Dar mai nou hubby s-a saturat de mine si mi-a dat papucii, ca sa se futa cu alte curve. Cu prospaturi, asa ca tine.”
- “Leo, fii atent cum vorbesti, ca-ti fut doua labe de o sa-ti culegi dintii de pe jos! Te-am rugat fara scandal! Si nu mai minti ca o tzatza ordinara! Am mai discutat pe tema asta si nu mai vreau sa revin. Te rog sa ai respect fata de musafirul meu! Nu e ce crezi tu! Il cheama Ady, e un vecin din bloc, cu care m-am intalnit intamplator la supermarket si l-am invitat la o cafea.”
- “Serios? Si vrei sa te cred? Ia spune-mi atunci, de ce miroase aici a pula si sloboz ca intr-un bordel? Si de ce sunteti la bustul gol? Sau asa va simti voi mai bine, vecinilor? Pe semne ca v-ati incalzit de la cafea? Adisor draga, ia spune-mi ce gust are slobozul lui Damian, ca vad ca ti s-a uscat pe fata? Sa stii si tu, ca asta e una din placerile lui, sa-si goleasca slobozul pe fata curvei si sa-l intinda apoi cu pula pe toata fata ei, cica sa-i faca tenul mai fin!”
- “Termina, ca ma enervezi si te scot in suturi pe usa afara, curva ordinara ce esti! Hai, dispari din fata mea, ca au trecut cele 5 minute pe care ti le-am acordat! N-auzi? Misca, in pula mea, pana nu-ti troznesc cateva la moaca!”
- “OK, calmeaza-te iuby! Iarta-ma! Am gresit! Am venit numai pentru ca eram curios sa vad cu cine te-ai cuplat? O fi mai buna ca mine? Ti-o suge mai bine? Are pizda mai stramta si mai calda decat a mea?”
- “Leo!!!”
- “Bine, draga! Termin imediat! Dragul meu, vad ca ti-ai schimbat gusturile. Nu-ti mai plac fetitele fine si delicate ca mine, ai trecut la pizde musculoase si paroase, cu aspect de gorila. Ma uimesti darling. Te iubeam si eram nebuna dupa tine, tocmai pentru ca erai un barbat fin, elegant si manierat, un metrosexual pana in varful pulii! Cu totul diferit de taranoii astia nespalati si cocalarii, care bantuie prin targ!”
- “Termina Leo, ca ma aduci la capatul rabdarii si nu vreau scandal in bloc! Si sa mai stii, ca vecinul meu nu e ce crezi tu. E un barbat decent si absolut normal. Asa ca, te rog sa termini cu insinuarile tale de parasuta ofensata si abandonata.” 
- “Bine iuby, am inteles. Nu ma mai iubesti, nu ma mai doresti, te-ai saturat de mine! Ma dau batuta si o sa te las in pace definitiv. Dar, cu o mica conditie. Sa ma mai futi o data. Asa, ca de adio. Dupa cata pula ai bagat in mine la orice ora din zi si din noapte, ca ti-am fost statornica si fidela, atata mai doresc de la tine.” 
- “OK. Vorbim la telefon si stabilim cand si cum. Daca nu mai alte doleante, acum ca m-ai vazut, poti sa pleci. Dupa cum vezi sunt ocupat si n-am chef de scenele tale isterice de gelozie.”
- “No, no, no! Nu ma mai fraieresti tu asa de usor, iubire! Aici si acum, de fata cu vecinul tau! Si daca e barbat “absolut normal”, cum ai zis tu, vreau sa ma futa si el. Ca sa ma conving ca nu m-ai mintit. Dupa aia, v-am lasat in pace si am plecat. Definitiv si irevocabil.”

De furie, Damian s-a facut rosu ca un taur iar venele i s-au ingrosat la gat, dupa care s-a repezit asupra lui Leo cu pumnul ridicat ca un mai. Acesta, speriat si socat, a cazut in genunchi la picioarele lui Damian asteptand ingrozit lovitura lui naprasnica. Intuind urmarea, am sarit si m-am interpus intre ei, iar pumnul lui puternic si greu m-a lovit cu putere in umar. Fara sa vreau am tipat de durere. Speriat, Damian s-a oprit si s-a uitat ingrozit la mine, nestiind cum sa reactioneze mai departe. Am preluat iniativa, l-am apucat de mana si l-am tras dupa mine in bucatarie, inchizand usa dupa noi. 

- “Ce te-a apucat, mai omule? Nu esti intreg la minte? Vrei sa dai de bucluc? Nu vezi ca tipul e sarit de pe fix, ca la orbit gelozia? Vrei scandal in bloc? Vrei sa auda toti ca te futi cu barbati, vrei sa ma bagi si pe mine in gura lumii?” 
- “Nu, nu ! Sigur ca nu vreau asta John. Cu nici un chip!”
- “Pentru mine ar fi mai usor, ca mi-as lua talpasita si m-as muta in alt oras, dar nu stiu cum o sa descurci tu.” 
- “Si ce propui? Cum sa procedez, ca tipul e nebun? Lasa-ma a sa-l bat bine, sa-i inmoi oasele, sa-l sperii bine, ca sa nu mai scoata nici o vorba.”
- “Nu cred ca asta e solutia. Vezi ca tipul nu e nebun, dar e foarte gelos. Si n-o sa se lase pana nu obtine ce vrea de la tine. In fond, ce-ai de pierdut? Mai fute-l odata, asa cum l-ai futut de atatea ori.” 
- “Bine, dar nebunul vrea sa-l futi si tu!”
- “Nici o problema, o sa-l iau si eu la pula! N-am apucat sa-ti spun, ca de fapt sunt versatil, imi place in egala masura sa iau si sa dau pula.”
- “Wow! Ce misto, John! Ne potrivim perfect, pentru ca si eu sunt versatil. De-aia te-am abordat si te studiez pe ascuns de ceva vreme. Am banuit eu ca si tu esti la fel!”
- “OK! Pai, hai atunci sa-l luam bine la futut. Tu pe o parte, eu pe cealata, pana o sa se sature de pula! Hai sa-l futem pana o sa-i dea sangele pe cur si o sa-i sara ochii din cap! Sa nu mai inghitia decat cu paiul si sa nu mai sada in cur, macar o saptamana! Poate am exagerat, dar simt eu ca asta isi doreste de la noi fosta ta pizda!”
- “OK, John! Hai sa-i facem felul!”

Apoi am revenit impreuna in camera. Leo sigur pe sine, ne astepta calm, tolanit pe canapea. 

- “Mai, dar ce mult ati deliberat! Gata, v-ati decis?” a intrebat Leo ironic.
- “Lasa trancaneala asta de muiere nefututa si treci la treaba!” am preluat eu initiativa, nu cumva sa se enerveze Damian din nou si sa faca vreo prostie. 
- “Bravo! Asta vreau si eu. Cu cine incep?”
- “Cum cu cine, ma pizda ciudata? Cu amadoua, c-am inteles ca esti nefutut si foarte flamand de pula! Hai, in genunchi si baga mare, ia-le la supt pe rand sau daca esti in stare, poti sa ni le iei deodata in gura!”
- “Yumy, ce-mi place asta! Nadragii jos si scoateti pulile la bataie!” 

Uitandu-ma cu subanteles la Damian, i-am facut semn sa nu protesteze.

- “Wow, ce pule tepene si barosane am in fata mea! De-abia astept sa va golesc coaiele de smacolina.” 

Imediat Leo mi-a luat pula in gura si a inceput sa o suga cu pofta, in timp ce eu i-o frecam pe a lui Damian, ca sa ramana in forma. Apoi Leo i-a luat pula lui Damian la supt, iar acesta a inceput sa mi-o frece pe a mea. Stand in genunchi intre noi Leo ne-a apucat pulile in mainile sale si alternandu-le, le sugea si le freca pe rand. Eu eram in culmea extazului pentru ca Leo imi facea o muie de zile mari, de adevarat profesionist. Excitat la culme, Damian m-a imbratisat si am inceput sa ne sarutam cu multa pasiune, in timp ce Leo ingenunchiat la picioarele noastre ne sugea cu lacomie pulile. 

Dupa vreao 10 minute de muie apasata din partea lui Leo si a mozolul salbatic din partea lui Damian am simtit ca imi clocotea samanta in coaie si eram pe punctul de a ma goli. 

- “Nesatulule, gata! Ca ma faci sa ma golesc si nu e inca cazul! Jos textilele, la pielea goala, ca sa te luam la futut. Vecine, poti sa extinzi canapeaua ca sa avem toti trei suficient loc de futut?”
- “Da, dar nu e cazul, ca nu vreau s-o murdarim ca presimt ce o sa urmeze. Mai bine pe jos, pe covor. Stai putin sa intind cearceaful meu pentru futai.” 

In timp ce eu am dat masuta la o parte ca sa fac loc, Damian a scos un ceaceaf albastru si l-a intanins cu gija pe jos. In vremea asta, Leo s-a dezbracat la pielea goala si am avut ocazia sa-l vad mai bine. Era tipul de gay cvasifeminin, epilat peste tot, usor plinut si cu un cur generos, extrafutabil, care cerea de urgenta pula. La vederea acelui supercur pula lui Damian s-a facut si mai mare, teapana ca un catarg, stand aproape lipita de burta lui cu muschii puternic reliefati. Iar pula mea a pornit sa zvacneasca nerabdatoare, dornica de atac. 

Leo a scos din buzunar niste prezervative si un tub cu gel lubrifiant.

- “Baieti, cum vreti sa o facem? Eu zic ca iuby ca sa tragi tu in pula, pentru ca pasarica mea e invatata cu pula ta. Iar amicul tau sa ma futa in gura, ca vad ca are o maciuca prea groasa pentru pasarica mea si nu vreau sa mi-o strice.
- “Ba nu! Am sa-i las lui Ady placerea ca sa te futa-n cur, ca e musafirul meu, iar eu o sa ma golesc in gatul tau. Ce zici, Ady? E OK?” 
- “Da. Din partea mea e marfa!”

Mi-am tras un prezervativ pe pula sculata si am inceput sa o lustruiesc cu gel, iar Leo s-a pus capra la picioarele noastre. Eu m-am asezat in genunchi langa curul lui mare si catifelat, ca de muiere, l-am apucat de solduri si fara nici o pregatire mi-am infipt pula in el cu toata puterea de care am fost in stare. Voiam sa-l fac sa simta durearea, ca sa ma razbun ca mi-a stricat seara cu Damian. 

Nu stiu ce a simtit tipul pentru ca in acelasi timp cu mine Damian si-a bagat pula in gura lui si a impins-o in gat pana cand coaiele lui negricioase si mari sau izbit de buzele rosii si groase ale lui Leo. N-a mai reusit sa mai scoata nici un sunet. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu